Over ons

Ontdek jouw werkgeluk  

Bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei hebben we een duidelijke visie: ieder mens doet ertoe en verdient het om het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt voor al onze cliënten, maar ook voor onze bijna 600 bevlogen medewerkers en zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers. Ontdek waarom zij voor ons als werkgever kiezen en word ook onderdeel van ons inspirerende team!

Icoon twee handen beelden een hartje uit
V
an betekenis zijn
Jouw rol in het begeleiden van cliënten is van onschatbare waarde voor hun persoonlijke herstelproces. Maar wat je vooral biedt is hoop en perspectief. Stap voor stap help je cliënten om hun eigen weg te vinden naar meer levensgeluk. Werk je binnen een ondersteunende afdeling, dan help je collega's om hun werk met en voor cliënten optimaal uit te voeren. Met jouw inzet draag je niet alleen bij aan het welzijn van anderen, maar ook aan een maatschappij waarin we omzien naar elkaar.

Icoon met drie getekende poppetjes en een tandwiel erboven
Vakmanschap & ontwikkeling
Met jouw expertise en toewijding maak je het verschil voor cliënten. Je staat naast hen, met oprechte aandacht voor hun persoonlijkheid en doelen. Je werkt volgens de methodiek van Steunend Relationeel Handelen, waarbij je herstelondersteunende begeleiding biedt. Je helpt cliënten om hun talenten en mogelijkheden te ontdekken, zodat ze weer grip krijgen op hun leven. Vakmanschap gaat hand in hand met voortdurend leren en reflecteren. Je kunt vertrouwen op een uitgebreid aanbod van (bij)scholing en trainingen die relevant zijn voor je functie en persoonlijke groei.

Icoon waarbij twee getekende handen elkaar een box geven
Regelruimte & balans
Regelruimte in het werk stimuleert jou om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Je werkt in een zelforganiserend team, toont eigenaarschap en neemt initiatief om cliënten de best passende begeleiding te bieden. Die regelruimte stelt je ook in staat om een gezonde balans te creëren tussen werk en privé. Met aanmoediging en steun van de organisatie kun je ook hierin verantwoordelijkheid nemen, zodat je je vitaliteit en focus behoudt.

Icoon waarop twee getekende poppetjes elkaar een high five geven
Verbinding & samenwerking
Een stimulerende werkomgeving waarin je voelt dat jouw inzet wordt erkend en gewaardeerd. Je ervaart niet alleen ondersteuning in lastige situaties, maar ook de ruimte om te sparren en te lachen met fijne collega’s. De sterke verbinding die je voelt met collega’s draagt bij aan een succesvolle samenwerking. Binnen je eigen team, maar ook met collega’s van andere teams en afdelingen, met cliënten, naasten en samenwerkingspartners. Want we doen het samen en zijn trots op wat we met elkaar bereiken.

Icoon met een poppetje die een papier in zijn hand heeft
Goede arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de CAO GGZ, zorgen ervoor dat jij als professional op waarde wordt geschat. Je kunt rekenen op een passend salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt standaard een eindejaarsuitkering, Levensfasebudget-uren naast je reguliere vakantie-uren en een Balansbudget, waarmee je kunt kiezen voor een opleiding, coachingstraject of extra verlof. Zo kun jij met voldoening je werk doen, wetende dat jouw inspanningen worden erkend en beloond.

Enthousiast geworden? Bekijk dan onze vacatures!
Wil je weten waar we werken? Bekijk ons werkgebied

Het werkgebied van RIBW AVV op de landkaart weergegeven

Daniel Meurs

'Een stukje in iemands leven meelopen'
Lees het verhaal van Daniel

 

Interesse?

Wil je eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met ons!

Contact