RIBW in top 10 Beste Werkgevers 2015

Op 6 oktober zijn door Effectory de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing Beste Werkgevers 2015. Met een score op algemene tevredenheid van een 8,2 en een Beste Werkgeversscore van een 8,0 is de RIBW AVV in de top 10 geëindigd van de 50 genomineerden in de categorie ‘tot 1000 medewerkers’. We hebben een mooie 6e plaats behaald!

Voor de vierde keer op rij scoort de RIBW AVV uitzonderlijk goed op het gebied van werkgeverschap, waarbij de tevredenheid van medewerkers bij elk medewerkerswaarderingsderzoek is gestegen en we onszelf verbeterd hebben.

Zeer trots 

We zijn ontzettend trots op dit resultaat. De sector is sterk in beweging door de transitie van de zorg naar gemeenten. Dit vraagt aanpassingsvermogen en creativiteit van medewerkers. Zij kunnen dit doen vanuit een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Onze besturingsfilosofie is helder en onze visie, motto, kernwaarden en doelen zijn bij alle medewerkers bekend. Medewerkers weten wat ze moeten doen en dat geeft houvast.

Algemene tevredenheid gestegen

Elke drie jaar voert RIBW Arnhem & Veluwe Vallei een medewerkerswaarderingsonderzoek uit onder medewerkers in samenwerking met Effectory. Het onderzoek geeft aan hoe medewerkers hun werk beleven en hoe ze de RIBW AVV als werkgever ervaren. Onze score heeft geleid tot een nominatie voor de titel Beste Werkgever 2015 en uiteindelijk dus tot een plaats in de top 10 van beste werkgevers van Nederland. 

Alle uitslagen zijn te vinden op www.beste-werkgevers.nl