RIBW genomineerd voor Beste Werkgevers

RIBW AVV is 1 van de 100 organisaties die kans maakt op de titel ‘Beste Werkgever 2015’ van Nederland. Dat heeft onderzoeksbureau Effectory onlangs bekendgemaakt. Met een Beste Werkgevers Score van een 8,0 zijn we - voor de derde keer op rij - genomineerd voor deze felbegeerde titel.

Elke drie jaar voert RIBW AVV een medewerkerswaarderingsonderzoek uit onder medewerkers in samenwerking met Effectory. Het onderzoek geeft aan hoe medewerkers hun werk beleven en hoe ze de RIBW AVV als werkgever ervaren. Op algemene tevredenheid heeft RIBW AVV een 8,2 behaald. Dit mooie cijfer heeft geleid tot een nominatie voor de titel Beste Werkgever 2015, in de categorie tot 1.000 medewerkers. 

Een 8 voor goed werkgeverschap

Voor de ranking van de Beste Werkgever hanteert Effectory de Beste Werkgevers Score. Dat is een nieuwe meetmethode die verschillende onderdelen van goed werkgeverschap weergeeft. De Beste Werkgevers Score bestaat uit een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering. De Beste Werkgevers Score van de RIBW AVV is een 8,0. 

Vierde hoge score op rij

RIBW AVV scoort voor de vierde keer op rij uitzonderlijk goed op het medewerkerswaarderingsonderzoek. In 2012 eindigden we met deze mooie score zelfs in de top 3 van beste werkgevers van Nederland, in de categorie tot 1.000 medewerkers. Op welke plaats we dit jaar eindigen, blijft spannend tot 6 oktober. Dan worden de winnaars voor 2015 bekendgemaakt.

Lees meer over het medewerkerswaarderingsonderzoek 2015.