RIBW AVV netwerkpartner Solidez bij 'Burgers trainen Burgers'

04-08-15 In 2014 startte Solidez met 'Burgers trainen burgers en alle talenten tellen'. Binnen dit project kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meedoen of meehelpen met een aantal activiteiten in het dorpshuis in Oosterbeek. RIBW AVV is netwerkpartner van dit project.

 Deelnemen aan de samenleving zorgt dat mensen met een psychiatrische aandoening of psychosociale beperking er weer bij horen. RIBW AVV stimuleert dit door het bieden van activiteiten en voorzieningen, uiteenlopend van laagdrempelige activiteiten in de wijk tot (leer)werkmogelijkheden. Dit doen we in samenwerking met andere (zorg)organisaties.

Netwerkpartner

RIBW AVV is bij het project 'Burgers trainen burgers' van Solidez betrokken als netwerkpartner. Dit houdt in dat RIBW AVV niet zelf de activiteiten organiseert. Wij dragen bij door de komende twee jaar de kwartiermaker in gemeente Renkum te bekostigen. Op onze website leest u meer over kwartiermaken.

Het project biedt allerlei mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen en mogelijkheden. Het biedt een Kook academie, Crea academie en internetcafe waar samen gewerkt wordt aan het ontwikkelen van vaardigheden op deze gebieden. Op dit moment zijn meerdere van onze cliënten betrokken bij de activiteiten. 

Download hier de folder over het project