De Beijer in Arnhem heropend na vernieuwing

Op 2 februari 2017 is De Beijer in de wijk Geitenkamp in Arnhem feestelijk heropend. De Beijer is een plek voor ontmoeting waar veel verschillende mensen samenwerken en samenkomen. Ooit opgezet door en voor wijkbewoners van Geitenkamp, Monnikenhuizen, Arnhemse Allee en Groene Treden.

Verbouwd en opnieuw ingericht
RIBW AVV is recent hoofdhuurder geworden van De Beijer. Samen met Annet, vrijwilliger van het KoffieKaffee en Kunst op de Bult, is er verbouwd en samen met een binnenhuisarchitect is de inrichting onder handen genomen. Met de verbouwing zijn extra kantoorruimtes gerealiseerd voor RIBW AVV zodat werknemers van de regio Arnhem Noord West centraal in de wijk kunnen werken.

Wie zijn actief in De Beijer?

  • RIBW Arnhem & Veluwe Vallei heeft er extra werkruimte voor de medewerkers van regio Arnhem Noord West en houdt er inloop voor cli├źnten.

  • Vitale Verbindingen biedt elke week op maandagmiddag een inloop met inhoud.

  • Fysiotherapeut Jurgen Meijer heeft er zijn praktijk Locus.

  • Stichting Kunst op de Bult heeft er haar kantoor.

  • Het KoffieKaffee is 4 dagdelen per week open en organiseert elke 2 weken een filmavond.

  • Diverse cursussen en repetities vinden er plaats, zoals de Crea groep, koor Toonhoogte 80 en Theater.

Een plek voor iedereen 
Iedereen is welkom in De Beijer. U kunt er activiteiten bijwonen, vrijwilligerswerk doen of gewoon een kopje koffie komen drinken.

U vindt De Beijer in de Willem Beijerstraat 13 in Arnhem, tussen Geitenkamp en Dr. Schaepmanlaan.

Heeft u zelf een idee of wilt u De Beijer gebruiken voor een activiteit? Dat kan. De dames van het KoffieKaffee beheren de agenda: hetkoffiekaffee@gmail.com