Kan ik RIBW AVV inschakelen bij een terugval?

Hoe goed u ook herstelt, het kan voorkomen dat u zich tijdelijk iets minder goed voelt en een terugval hebt. In zo’n situatie is er de zekerheid van ons nazorgtraject. Ook na beëindiging van uw begeleiding bij de RIBW AVV staan we voor u klaar.

Nazorgtraject

Onze begeleidingstrajecten zijn allemaal van tijdelijke aard. Samen met u werken we aan uw herstel en streven we ernaar dat u zo snel mogelijk weer meedoet in de maatschappij. Maar ook als u voldoende hersteld bent, kan het gebeuren dat het een keer wat minder goed met u gaat. Daarom kunt u altijd bij ons terecht voor nazorg wanneer een terugval dreigt. Door snel in te grijpen, voorkomen we samen dat u een terugval krijgt en opnieuw zorg en ondersteuning nodig hebt.

Altijd vertrouwd

Bij RIBW AVV kunt u 24 uur per dag terecht. Ook wanneer u geen begeleiding meer krijgt. Vanwege de vertrouwensband met uw voormalig persoonlijk begeleider en zijn kennis over uw psychische problemen kunnen wij u snel de begeleiding bieden die u nodig hebt. Zo zorgen we er samen voor dat u grip op uw eigen leven krijgt en houdt.