Logeerhuis Wageningen

Even op adem komen en dan weer verder

Wordt alles u even te veel? Hebt u last van oplopende spanningen in uw omgeving? Soms kan het fijn zijn om even een adempauze te nemen op een rustgevende en prettige plek. Een plek waar u alles op een rij kunt zetten en de grip op uw leven weer terug krijgt. Zodat u daarna thuis met nieuwe energie verder kunt. 

Ervaring van een logé: “Ik voelde me heel erg verwend, als een vis in het water, en heb weer nieuwe energie om er thuis weer  tegenaan te kunnen. Ik heb van alles genoten en raad iedereen aan om het een keer te proberen!

De rust die u zoekt, de begeleiding die u nodig heeft

Heeft u behoefte aan rust en lukt dit thuis moeilijk? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het Logeerhuis Wageningen biedt overnachtingen inclusief maaltijden zodat u kunt ontspannen of juist weer regelmaat vindt.

U verblijft op een rustige locatie om alles op een rij te zetten en de grip op uw leven terug te krijgen. Er zijn drie logeerkamers: de Blauwe kamer, de Vogel kamer en de Natuur kamer. De namen van deze kamers verwijzen naar het natuurgebied ‘de Blauwe Kamer’ tussen Rhenen en Wageningen.

Ervaringsdeskundige vrijwilligers bieden ondersteuning, een luisterend oor of gezelschap bij uitjes. Natuurlijk is RIBW AVV 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor dringende situaties en kunt u uw persoonlijk begeleider eventueel uitnodigen om u te bezoeken in het logeerhuis wanneer u daar behoefte aan heeft. In het logeerhuis bent u een echte gast. We verwachten dan ook dat u zich als gast gedraagt en de huisregels naleeft.

Praktisch

Waar: Wageningen, op een rustige locatie in de wijk dichtbij winkels en openbaar vervoer.
Voor wie: Voor cliënten van RIBW AVV vanaf 18 jaar.
Verblijf: Maximaal 2 weken.
Kosten: Inbegrepen: Overnachting, ontbijt, maaltijden en wifi. 
Eigen bijdrage: € 15,- per nacht. 
Aanmelden: Bel naar 06-27425768 of stuur een e-mail naar info@hetlogeerhuis.nl

Waarom overnachten in Logeerhuis Wageningen?

  • Eenvoudige aanmelding, korte wachttijden.
  • Veilige omgeving en faciliteiten om er echt even uit te zijn.
  • Lage kosten, goede verzorging gegarandeerd.
  • Professionele ondersteuning door (ervaringsdeskundige) vrijwilligers.