Kortdurend verblijf met specialistische begeleiding

RIBW AVV biedt ook voorzieningen voor kortdurend verblijf met specialistische begeleiding:

Logeerhuis

Wordt alles u even te veel? Hebt u last van oplopende spanningen in uw omgeving? Soms kan het fijn zijn om even een adempauze te nemen op een rustgevende en prettige plek. Een plek waar u alles op een rij kunt zetten en de grip op uw leven weer terugkrijgt. Zodat u daarna thuis met nieuwe energie verder kunt.

RIBW Arnhem & Veluwe Vallei heeft een logeerhuis. In het centrum van Wageningen is een logeerhuis met drie slaapkamers. Hier leest u meer over het Logeerhuis in Wageningen. 

deWaard

deWaard is een woonvoorziening voor kortdurend verblijf in de Arnhemse wijk Malburgen. Samen met de cliënt werken we in maximaal 3 maanden aan de ontwikkeling naar een leven in de samenleving. Cliënten krijgen een combinatie van behandeling van Pro Persona en begeleiding van RIBW AVV, waarbij speciale aandacht is voor het oefenen van vaardigheden. Het doel is om cliënten in hun maatschappelijke rollen te laten groeien en een zelfredzaam bestaan op te laten bouwen. deWaard is een 24-uurs (woon)voorziening die opnamevoorkomend en ‑verkortend werkt door een combinatie van behandeling en begeleiding. 

Wilt u meer informatie over onze voorzieningen voor kortdurend verblijf? Neemt u dan contact met ons op of raadpleeg onze brochures