Ervaringsdeskundige worden? Wellicht is de Howie the Harp opleiding iets voor jou!

Wie kan herstellen van een psychische aandoening is een belangrijke bron van kracht voor het herstel van anderen.

Ben jij iemand met ervaring in de psychiatrie, verslavingszorg of op psychosociaal gebied? En, werk je op dit moment al aan jouw herstel en wil je jouw ervaring professioneel kunnen inzetten om anderen te ondersteunen bij hun herstel? Met een Howie the Harp™-opleiding tot ervaringsdeskundige kan dat!

Howie the Harp™ is een 1-jarige opleiding tot ervaringsdeskundige, waar herstel en het herontdekken van talenten centraal staan. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en maakt je de beroepsvaardigheden van een ervaringsdeskundige eigen! De opleiding biedt maatwerk onder andere door individuele coaching. We werken met passie en integriteit. En dat verwachten we ook van onze studenten!

Start april 2018
In april 2018 start een nieuwe Howie the Harp™ klas in Arnhem op de locatie “Geniet in de Weerd”.

Informatiebijeenkomsten
De werving en selectie voor deze klas is gestart. Ben je of ken je een geschikte kandidaat, laat je dan informeren tijdens één van de Informatiebijeenkomsten.

  • 25 oktober
  • 22 november
  • 20 december
  • 17 januari 2017

Alle bijeenkomsten zijn van 14.00 tot 15.30 uur in ‘Geniet in de Weerd', Weerdjesstraat 168, Arnhem .
Aanmelden kan op www.howietheharp.nl !

Tip
Aan de opleiding zijn kosten verbonden. Indien je in een uitkeringssituatie zit dan adviseren we je alvast in gesprek te gaan met de uitkeringsinstantie over jouw interesse in deze opleiding. De opleiding heeft ook voor 2018 een scholingscontract met het UWV.

Meer weten?  

Logo Howie the Harp